Зранку вчитель, по обіді – волонтер: як працює наша вчителька історії у час війни

24 лютого життя всіх українців дуже несподівано змінилося. Домашня кухня Зої Володимирівни Мережко перетворилась на волонтерський штаб, а випускники стали помічниками і благодійниками.

Практично з першого дня війни щотижня вона разом з чоловіком їздить до військового шпиталю із смаколиками власного приготування, фруктами та іншою допомогою. Зоєю Володимирівною для українських захисників було випечено понад 1500 пиріжків власноруч.

Спочатку вчителька робила все своїми силами, але коли вже потребувала фінансової підтримки, то долучились її випускники 11-А класу 2002 року. У минулому - учні «найкращого 11-А», як каже сама вчитель, а зараз - справжні помічники і вірні друзі, які допомагають фінансово у реалізіцації такої важливої справи.

Майже всі випускники допомагають колишньому класному керівнику. Також за час війни за ініціативи випускника Олексія Черного закрито безліч зборів для бійців, а інший випускник Олександр Березовський - зараз на фронті, боронить нашу державу!

І якщо ще від початку війни вчительська громадськість активізувалася і допомагала фронту, то пізніше відкрився ще один фронт – освітній. Але Зоя Мережко справляється з усим на вищому рівні!

Пишаємось, що маємо таких людей серед наших колег!

/Files/111.jpeg

/Files/222.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 117