Психологічна служба Олександрівського району

Час випробовує всіх на міцність... Шкільним психологам не раз доводилось допомогати дорослим та дітям пристосовуватись до швидко змінних чи складних умов життя. То ж зараз, вони, як і завжди, об'єднались, щоб оновити, поглянути під іншим кутом на свою роботу.

3 та 11 листопада, відбулися творчі зустрічі працівників психологічної служби Олександрівського району. Спілкування було присвячене темам: "Психологічний супровід шкільної адаптації першокласників в умовах воєнного часу", "Психологічний супровід адаптації здобувачів освіти 5-их класів до навчання в середній школі в умовах воєнного часу".

/Files/психологи.jpeg

Модератором зустрічі виступила практичний психолог ЗГ№1 імені Т.Г. Шевченка - Комісар Н.М., яка представила адаптований матеріал з теми, та підібрала інтерактивні методики та практичні вправи для саморегуляції учнів, створення безпечного середовища та взаємопідтримки.

Практичний психолог ЗГ №5 Доновська О.В. звернула увагу на особливості психологічного супроводу адаптаційного процесу в умовах НУШ.

А доповнила скарбничку практичних матеріалів по роботі з учнями із власного досвіду - практичний психолог ЗЗШ №15 Бондаренко Т.П.

Попри непростий час, повітряну й душевну тривогу, учасники зустрічі із завдоволенням долучились до співпраці. Такі івенти дозволяють зберегти творчий дух, бажання щось змінювати і змінюватись самим, знаходити і ділитись, вчитися і вчити.

Кiлькiсть переглядiв: 138