Повернутися до звичайного режиму

Психологічна служба Олександрівського району

Час випробовує всіх на міцність... Шкільним психологам не раз доводилось допомогати дорослим та дітям пристосовуватись до швидко змінних чи складних умов життя. То ж зараз, вони, як і завжди, об'єднались, щоб оновити, поглянути під іншим кутом на свою роботу.

3 та 11 листопада, відбулися творчі зустрічі працівників психологічної служби Олександрівського району. Спілкування було присвячене темам: "Психологічний супровід шкільної адаптації першокласників в умовах воєнного часу", "Психологічний супровід адаптації здобувачів освіти 5-их класів до навчання в середній школі в умовах воєнного часу".

/Files/психологи.jpeg

Модератором зустрічі виступила практичний психолог ЗГ№1 імені Т.Г. Шевченка - Комісар Н.М., яка представила адаптований матеріал з теми, та підібрала інтерактивні методики та практичні вправи для саморегуляції учнів, створення безпечного середовища та взаємопідтримки.

Практичний психолог ЗГ №5 Доновська О.В. звернула увагу на особливості психологічного супроводу адаптаційного процесу в умовах НУШ.

А доповнила скарбничку практичних матеріалів по роботі з учнями із власного досвіду - практичний психолог ЗЗШ №15 Бондаренко Т.П.

Попри непростий час, повітряну й душевну тривогу, учасники зустрічі із завдоволенням долучились до співпраці. Такі івенти дозволяють зберегти творчий дух, бажання щось змінювати і змінюватись самим, знаходити і ділитись, вчитися і вчити.

Кiлькiсть переглядiв: 140